Ürün İçeriği
Garanti Edilen İçerik W/W Toplam Azot (N): % 9
Nitrat Azotu (NO 3-N): % 7
Amonyak Azotu (NH 4-N): % 2
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K 2O): % 6
Karışabilirlik
Diğer sıvı ürünler ile karışabilir. Kükürt ile karışımdan kaçınınız. Kükürt uygulaması yapılan bir yere 3 gün sonra HanseGlard uygulanabilir
Depolama ve Saklama Koşulları
Orijinal ambalajında, serin ve kuru bir yer muhafaza ediniz. Karanlık bir yerde 5-40°C arasında bir sıcaklıkta 3 yıla kadar depolama yapılabilir. Doğrudan güneş ışınlarına maruz bırakmayınız ve gıda maddelerinden uzakta tutunuz.
Bitkiler |
Kullanım Dozu |
Uygulama Zamanı |
Sebzeler ve Süs bitkileri |
Yapraktan: 100 - 150 ml/ 100 Litre su Damlama: 100 ml/da |
Fide dikiminden hemen sonra ve 3 hafta aralıklarla sezon boyunca en az 2-3 uygulama |
Bağ, İncir |
Yapraktan: 100 - 150 ml/ 100 Litre su |
Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenmeden 2 hafta sonra |
Çilek |
Fide daldırma: 20 ml /10 Litre su Yapraktan: 50-100 ml/ 100 Litre su Damlama: 100 ml/da |
Fide dikiminde ve 3 hafta aralıklarla sezon boyunca en az 2-3 uygulama |
Meyve Ağaçları (Kiraz, Erik, Kayısı, Şeftali, Elma, Armut vs.) |
Yapraktan: 100 - 150 ml/ 100 Litre su |
1/ Tomurcuk başlangıcında 2/ Meyve olgunlaşma döneminde 3/ Hasat sonrasında |
Patates |
Karıktan: 2,5L / 100L su Yapraktan: 100 - 150 ml/ 100 Litre su |
1/ Yumru dikiminde karık uygulaması 2/ Bitki boyu 15-20cm olduğunda 3/ 2. uygulamadan 3 hafta sonra |
Soğan, sarımsak |
Yapraktan: 100 - 150 ml/ 100 Litre su |
Bitki boyu 10-15 cm olduğunda |
Zeytin, Nar |
Yapraktan: 100 - 150 ml/ 100 Litre su |
Çiçeklenme öncesi ve meyve olgunlaşma döneminde |
Turunçgiller |
Yapraktan: 100 - 200 ml/ 100 Litre su |
1/ Budamadan hemen sonra 2/ Meyve tutumundan sonra |
Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, Yerfıstığı, Soya |
Yapraktan: 25-50 ml/ da |
Bitki boyu 25-30 cm olduğunda |
Hububat (Buğday, arpa, mercimek vs.) |
Yapraktan: 25-50 ml/ da |
Bitki boyu 15-20 cm olduğunda |
Şeker pancarı |
Yapraktan: 25-50 ml/ da |
Bitki boyu 10-15 cm olduğunda ve 3 hafta aralıklarla sezon boyunca en az 2-3 uygulama |